Kezdőlap

Tisztelt szülők!

 

Szeretnénk Önöket tájékoztatni a 2020/2021. tanév tankönyvrendeléséről.

Mint azt Önök is bizonyára tudják, a kormány 1092/2019. (III.8.) határozata értelmében, a 2020/2021. tanévtől kezdődően a köznevelésben tanuló diákok - 1-16. évfolyamon – ingyenes tankönyvellátásban részesülnek.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a tankönyvek az iskola tulajdonát képezik, a tanulók könyvtári kölcsönzéssel jutnak hozzá. A kölcsönzött tankönyveket legkésőbb a 12. évfolyam végén vissza kell adni a könyvtárba. (Ez alól kivételt képeznek a munkafüzetek, munkatankönyvek.) A könyvtári könyvekbe beleírni, aláhúzni, jegyzetelni nem szabad, ugyanolyan állapotban kell visszaadni, mint ahogy megkapják.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy szülőként egy vagy több tankönyvet megvásároljanak, hogy gyermekük írhasson vagy jegyzetelhessen bennük. Ebben az esetben a vásárlást önöknek kell lebonyolítaniuk a Könyvtárellátó webshop felületén. 

A jelenlegi helyzetben a tanulói tankönyvlistát nem papíralapon, hanem online felületen tudják megnézni és jóváhagyni. Amennyiben valamelyik tankönyvre, nyelvkönyvre nem tartanak igényt (mivel azt megvásárolják), kérjük, szíveskedjenek azt is jelezni.

A tankönyvlista elérhető a www.kello.hu oldal jobb felső sarkban lévő Portál feliratra kattintva megjelenő Szülői ügyfélkapu menüpontban. Itt két lehetőség van: szülői regisztráció vagy a tanuló adataival való belépés (település neve, iskola neve, tanuló oktatási azonosítója). Belépve a Diák rendelései menüpontra kattintva láthatóvá válik a tanulói tankönyvlista, ahol jóvá hagyhatják a rendelést vagy bejelölhetik azokat a könyveket, amelyekre nem tartanak igényt (elutasítva).

A jóváhagyás illetve módosítás határideje: 2020. április 20-25. Aki az említett időben nem hagyja jóvá vagy nem jelzi a módosítást, annak a tankönyvrendelését elfogadottnak tekintjük.

Amennyiben kérdésük lenne, forduljanak iskolánk tankönyfelelőséhez: Streichonovecz Ilona 

e-mail cím: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Ideiglenes felvételi sorrend

Az ideiglenes felvételi sorrend megtekinthető az alábbi linkre kattintva:

IDEIGLENES FELVÉTELI SORREND

 

Közelgő események

Eseménynaptár

June 2021
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

 

 

Tanulást segítő appok

Letölthető diákjaink által fejlesztett appok:

- App-a.apk

- dolgozapp.apk

- Learning_Machine_v1.apk

- Memoria.apk

- MilAxe.apk

- Pilots_Memory.apk

 

Megújult honlapunk

Kedves látogató!

Honlapunk megújult, a régi honlap anyagai továbbra is elérhetőek a itt:
archivum