Kezdőlap

A 2019/2020-as tanév XX. TUDOK Konferenciája hazai döntője Veszprémben, február 14-15-én zajlott a Vetési Albert Gimnázium szervezésében. A Kecskeméti Bolyai János Gimnázium hagyományainak megfelelően, az idén is több projekttel nevezett a konferenciára.

Az Élet és Környezettudományi szekcióra „Kecskemét környezeti terhelési térképe” projekttel Hornyák Máté és Szekeres György 11. évfolyamos tanulók neveztek, a Műszaki és Reáltudományok szekcióra az „Okosító” projekttel Varga Bence, a „Matematikai okos példatárral” Kovács János 9. évfolyamos tanulók jelentkeztek. Az előzetesen elküldött projekteket a bíráló bizottság a konferencián bemutathatónak értékelte, így tanulóink a XX. TUDOK Konferencián kutatómunkájuk eredményeit az érdeklődő résztvevők előtt előadták.

A számos és változatos projektek rávilágítottak a XXI. század kihívásaira, a tanulók által javasolt ötletes megoldásokra. Ennek szellemében kapott lehetőséget Hornyák Máté és Szekeres György, hogy iskolánkat és Kecskemétet képviselje az áprilisi nemzetközi döntőn. A felkészülés, a mérőeszközök beszerzése, a konferencián való részvétel az NTP-NKI-19 nyertes pályázat támogatásával valósult meg, Sikó Dezső szaktanár mentorálásával.

 

Ideiglenes felvételi sorrend

Az ideiglenes felvételi sorrend megtekinthető az alábbi linkre kattintva:

IDEIGLENES FELVÉTELI SORREND

 

Intézményvezető-helyettesi pályázat

 

Tanulást segítő appok

Letölthető diákjaink által fejlesztett appok:

- App-a.apk

- dolgozapp.apk

- Learning_Machine_v1.apk

- Memoria.apk

- MilAxe.apk

- Pilots_Memory.apk

 

Megújult honlapunk

Kedves látogató!

Honlapunk megújult, a régi honlap anyagai továbbra is elérhetőek a itt:
archivum

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries