Kezdőlap

„Segítő diákok 2018-19.”

címmel hirdetett nyílt pályázatot az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézete (EKE OFI)  a középfokú iskolákban nappali képzésben részt vevő tanulók, valamint az Iskolai Közösségi Szolgálat keretében teljesítő diákokat fogadó szervezetek és  az Iskolai Közösségi Szolgálat program lebonyolításában részt vevő pedagógusok számára.

A pályázat célja az volt, hogy valamennyi érintett (diákok, pedagógusok, szülők, fogadó szervezetek, iskolák) és a széles társadalmi kör megismerhesse az Iskolai Közösségi Szolgálat megvalósult programjait.

Iskolánkból Rácz Kata 11. bosztályos tanuló küldött be pályázatot az 1. kategóriába, „És neked mit adott?” - Fotók az Iskolai Közösségi Szolgálatról címmel.Kata az Első Kecskeméti Lions Klub éves „Filléres Börze” elnevezésű jótékonysági vásárán végzett iskolai közösségi szolgálati munkát. 

Olyan képes-szöveges beszámolót készített, amelyben az itt szerzett tapasztalatait, élményeit és gondolatait összegezte. 

Kata pályázatával kiemelt helyezést érte el DIÁK kategóriában. Értékes könyvjutalmát az országos díjátadó ünnepségen 2019. április 17.-én vehette át Budapesten, az EKE OFI Pedagógiai Intézet és Múzeum épületének dísztermében. Az általa beküldött fotók egyike a legjobb fotókból rendezett kiállításon is szerepelt ezen az ünnepségen.

Pályaműve elkészítésében támogató mentora: Megyesiné Vikor Aranka IKSZ-koordinátor

Gratulálunk!

 

Közelgő események

No events

Eseménynaptár

September 2020
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

 

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

 

 

Tanulást segítő appok

Letölthető diákjaink által fejlesztett appok:

- App-a.apk

- dolgozapp.apk

- Learning_Machine_v1.apk

- Memoria.apk

- MilAxe.apk

- Pilots_Memory.apk

 

Megújult honlapunk

Kedves látogató!

Honlapunk megújult, a régi honlap anyagai továbbra is elérhetőek a itt:
archivum