Home

Az iskola elérhetősége

Kecskeméti Bolyai János Gimnázium
Címe: 6000 Kecskemét, Irinyi u. 49.
OM kódja: 027945
Telefon: 76/482-071
Fax: 76/507-523
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Honlap: www.bolyai-kkt.sulinet.hu

 

Elérhetőségünk

Marcell sokoldalú tehetség. A spanyol-magyar két tanítási nyelvű osztály diákjaként nemcsak 2. helyezést ért el a 2017/18-as tanévben a spanyol nyelvi OKTV országos döntőjén, de kiérdemelte a Mexikói majd a Spanyol Nagykövetség Kiváló tanuló-díját is. A spanyol mellett angol és német nyelvből is egy-egy felsőfokú nyelvvizsgával büszkélkedhet.

Nyelvtehetsége kiemelkedő matematikai tudással és problémamegoldó képességgel társul. Ennek köszönhető, hogy pénzügyi-gazdasági érdeklődése komoly versenyeredményeket hozott: 2017-ben a KEBA Országos Tőzsdeversenyén 1. helyezést szerzett csapatával, s ugyanebben az évben elnyerte a PADMA pályázati díját is. Tőzsdei ismereteit sikeres szakvizsgájával is bizonyította.

Művészeti területen is komoly érdemeket szerzett. Klarinétosként a kecskeméti fúvósegyüttest erősíti, de tagja a Bolyai énekkarának valamint az öregdiákokból szerveződött Scherzo vegyeskarnak is. Közösségi felelősségvállalását bizonyítja, hogy főszerepet vállalt és kiválóan játszott a gimnázium 30 éves jubileumának alkalmából előadott Aparádé című musicalben.

Gratulálunk!

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries