Home

Az iskola elérhetősége

Kecskeméti Bolyai János Gimnázium
Címe: 6000 Kecskemét, Irinyi u. 49.
OM kódja: 027945
Telefon: 76/482-071
Fax: 76/507-523
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Honlap: www.bolyai-kkt.sulinet.hu

 

Elérhetőségünk

Azoknak a diákoknak, akik szeptemberben Neumünsterben jártak, bizonyára mindkét tantárgy közel áll a szívükhez, hiszen matematikai játékokat fejlesztettek, próbáltak ki és értékeltek német nyelven.  Harmadik állomásához érkezett ugyanis a tavaly óta tartó német munkanyelvű Kreatív tanulás elnevezésű Erasmus+ projekt, amelynek célja, hogy a kreatív gondolkodást ösztönző játékok révén motiválja a diákokat a tanulás folyamatában.

Öt ország – Bulgária, Dánia, Magyarország, Németország, Olaszország – egy-egy iskolája fogott össze annak érdekében, hogy megvalósulhasson közös céljuk, egy digitális játékgyűjtemény, amelynek elemei különböző tantárgyak (idegen nyelvek, biológia, gazdasági ismeretek, történelem, matematika) elsajátításához szükséges készségek, képességek fejlesztése során nyújthatnak segítséget.

 

 

A harmadik projekttalálkozónak otthont adó Holstenschule Neumünster legpatinásabb középiskolája, amellyel a Bolyai János Gimnázium hosszú évekre visszatekintő partnerkapcsolatot ápol. A projektben részt vevő többi oktatási intézmény is szorosan kötődik a német nyelvhez, mivel ugyanolyan felsőfokú német DSD nyelvvizsgaközpont, mint a Bolyai is. A következő projekttalálkozónak az ITE Enrico Tosi ad otthont az olaszországi Busto Arsizióban.

 

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries