Home

Az iskola elérhetősége

Kecskeméti Bolyai János Gimnázium
Címe: 6000 Kecskemét, Irinyi u. 49.
OM kódja: 027945
Telefon: 76/482-071
Fax: 76/507-523
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Honlap: www.bolyai-kkt.sulinet.hu

 

Elérhetőségünk

Tanulást segítő képességfejlesztő játékok kidolgozásában vett részt a Bolyai János Gimnázium diákcsoportja Dániában.

Új német munkanyelvű Erasmus+ program indult ebben a tanévben a gimnázium munkáját segítő Appendix Alapítvány égisze alatt. Célja a diákok kreativitásának fejlesztése, amelyet a játékalapú tanítási módszereket kidolgozó jó gyakorlatok cseréjével kívánnak elérni.

Az első találkozó színtere Aabenraa, a dániai német kisebbség gimnáziuma volt, ahol a vendéglátók és a kecskeméti bolyaisok mellett a neumünsteri Holstenschule diákjai, a várnai Yoan Ekzarh nyelvi gimnázium tanulói és az olaszországi Busto Arsizióban működő Enrico Tosi közgazdasági szakközépiskola németes csoportja vett részt.

A találkozó során több tanulást segítő játékötlet kidolgozását kezdték meg a részt vevők, és megalapították a CLUE (Creativity – Learning – Understanding - Education) elnevezésű virtuális játékcéget, amely a projektmunka koordinálását fogja segíteni a jövőben.

A következő állomás Várna lesz, ahol megrendezik az első iskolai játéknapot, és a már kidolgozott játékötletek megvalósítása során összemérhetik ügyességüket, tudásukat és kreativitásukat a nemzetközi diákcsapatok.

 

 

Megújult honlapunk

Kedves látogató!

Honlapunk megújult, a régi honlap anyagai továbbra is elérhetőek a itt:
archivum

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries