Home

Az iskola elérhetősége

Kecskeméti Bolyai János Gimnázium
Címe: 6000 Kecskemét, Irinyi u. 49.
OM kódja: 027945
Telefon: 76/482-071
Fax: 76/507-523
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Honlap: www.bolyai-kkt.sulinet.hu

 

Elérhetőségünk

2018. január 25–28. között rendezték meg Debrecenben a Diákolimpia® Összevont Labdajátékok Országos Döntőjének V-VI. korcsoportos küzdelmeit.A Bolyai János Gimnáziumból 3 csapat is bejutott a legjobb nyolc közé. Fiú röplabda csapat a 2. helyen, a lány kosárlabdázók a 3. helyen, míg a fiú kosarasok a 8. helyen végeztek.

A 2. helyezett fiú röplabda csapat (Leiner Péter, Pizzo Marcello, Hedrich Mátyás, Márton Milán, Bakó Levente, Szabó Kornél, Keskeny Dániel, Szamler Roland, Szabó Vilmos, Német Viktor, testnevelő-felkészítő: Szabó Tamás) csoportjuk harmadik helyezettjeként jutottak tovább, ám onnantól megtáltosodtak, és a döntőig meneteltek, ahol a Dunaújvárossal játszottak szoros csatát.

A 3. helyezett lány kosárlabda csapat (Rácz Kata, Révész Sára, Farkas Petra, Deák Tamara, Kakulya Réka, Kurtz Kamilla, Fehér Anna, Fekete Adrienn, Burján Laura, Révész Luca, Schlegle Odett, Mérész Petra, testnevelő-felkészítő: Kovács Gergely) öt mérkőzésből négyet megnyert. Az elődöntőben, a keresztjáték során négy ponttal kaptak ki a pécsi Gyakorló Gimnáziumtól. A harmadik helyért folytatott mérkőzésen nagy arányban, huszonhét ponttal nyertek. . A torna során Farkas Petra különdíjat kapott, beválasztották az All-stars ötösbe Így a tanulók számára biztosított a tíz többletpont az egyetemi-főiskolai felvételin.

A 8. helyezett fiú kosárlabda csapat névsora: Fábián Dávid, Kucsera Dániel, Nagy Milán, Orgona Milán Gergő, Huszka Dániel, Fazekas István, Velkey József, Vizi Zalán, Mester Márk, Reszegi Robertó, Fodor Ádám

Prónai Tamás. Testnevelő-felkészítő: Ábel József

 

Korábban az atlétika ügyességi és váltófutó csapatbajnokság V-VI. korcsoport diákolimpia döntő Budapesten szintén kiemelkedő eredményt értek el az atléták. Az országos döntőbe a legjobb együttesek közé a Kecskeméti Bolyai János Gimnáziumból öt alakulat is bejutott. A lány súlylökő és diszkoszvető csapata, és a svédváltója (100m-200m-300m-400m), valamint a fiú távolugrócsapata és a 4x1500 méteres váltója.

Örömünkre valamennyi bolyais csapat olimpiai pontszerző helyen végzett. Ez azért is dicséretes, mert a csapatok átlagéletkora a határ alsó szélét súrolta. A csapat felkészítői: Adamik Zoltán és Nyilas Bea. Kiugró eredményt, bronzérmet szerzett a lány súlylökő csapat (Beregszászi Renáta, Csáky Janka, Medvegy Dalma, Szűcs Dominika és Szűcs Szabina)

 

 

Megújult honlapunk

Kedves látogató!

Honlapunk megújult, a régi honlap anyagai továbbra is elérhetőek a itt:
archivum

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries