Home

Az iskola elérhetősége

Kecskeméti Bolyai János Gimnázium
Címe: 6000 Kecskemét, Irinyi u. 49.
OM kódja: 027945
Telefon: 76/482-071
Fax: 76/507-523
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Honlap: www.bolyai-kkt.sulinet.hu

 

Elérhetőségünk

Folytatódik a Kecskeméti Bolyai János Gimnázium Erasmus+ programja. Négy ország négy iskolája fogott össze, hogy feltérképezze az Európán belüli pályaválasztási lehetőségeket. 2017 tavaszán a Bolyai János Gimnázium adott otthont a találkozónak, amelynek során szoros együttműködésben a Neumann János Egyetemmel és a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat munkatársaival adtak képet a kecskeméti továbbtanulási és munkalehetőségekről.

Ez év novemberében Lengyelország adott otthont a találkozónak. A gimnázium pályaorientációs tanár- és diákcsoportja Jezowéba látogatott, ahol a lengyel Kárpátalja által kínált szakképzési lehetőségekkel ismerkedett.

A lengyelek is kitettek magukért: a kecskemétihez hasonlóan gyár- és üzemlátogatások, egyetemi előadások, és iskolai műhelymunka mellett egy krakkói kirándulás is belefért a programba. Magyarként külön örömet jelentett, hogy eljutottunk a magyar királyné, Szent Kinga kápolnájába a legrégebbi lengyel sóbányában, Bochniában.

A találkozó végére egyre inkább körvonalazódott annak a pályaorientációs weblapnak a tervezete, amelyet 2018 őszén a projekt eredményeként az Európai Parlament elé fog terjeszteni a résztvevő német, lengyel, lett és magyar iskolák küldöttsége.

 

 

 

Megújult honlapunk

Kedves látogató!

Honlapunk megújult, a régi honlap anyagai továbbra is elérhetőek a itt:
archivum

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries