Tisztelt Szülők, Kedves Felvételiző Diákok!

A tanulói azonosító vagy - jelige megadása esetén a jelige (ékezetek nélküli) - beírása után megtekinthető, hogy az egyes tanulmányi területen jelenleg hányadik helyen szerepel a felvételiző diák. Az ideiglenes felvételi sorrendet az általános iskolai eredmények és a felvételi vizsgák alapján állítottuk össze.
NEM JELENT feltétlenül SIKERTELEN FELVÉTELIT az, ha valaki egy-egy tanulmányi területen belül a sor közepén, esetleg utána találja meg a kódszámát, hisz előtte olyan diákok is szerepelnek, akik már egy másik osztályba, vagy másik iskolába nyertek felvételt. Csak az 'E' jelzés jelent egy adott tanulmányi területre vonatkozó elutasítást.
Iskolánk 4 osztályának 6 tanulmányi területére várjuk a diákokat, így egy tanuló akár 4-5 névsorban is szerepelhet annak ellenére, hogy csak egy helyre nyer majd felvételt.
Tájékoztatásul közöljük, egyetlen iskola sem kap arról hivatalos értesítést, hogy a tanulók hányadik helyen jelölik meg intézményüket. Nem tudjuk mi sem, hogy milyen más középiskolákat, milyen sorrendben jelöltek meg a diákok.

A PILLANATNYI EREDMÉNYEK SENKINÉL NEM INDOKOLJÁK A MEGJELÖLT SORREND VÁLTOZTATÁSÁT!!!

Dr. Főzőné Timár Éva
igazgató

Azonosító:

Név:
Nyelvi előkészítő:
Angol:
Spanyol:
Matematika:
Sport:
Informatika: