Tisztelt Szülők, Kedves Felvételiző Diákok!

Az ideiglenes felvételi sorrendet az általános iskolai eredmények és a felvételi vizsgák alapján állítottuk össze.
NEM JELENT feltétlenül SIKERTELEN FELVÉTELIT az, ha valaki egy-egy tanulmányi területen belül a sor közepén, esetleg utána találja meg a nevét, hisz előtte olyan diákok is szerepelnek, akik már egy másik osztályba, vagy másik iskolába nyertek felvételt. Csak az 'E' jelzés jelent egy adott tanulmányi területre vonatkozó elutasítást.
Iskolánk 4 osztályának 7 tanulmányi területére várjuk a diákokat, így egy tanuló akár 4-5 névsorban is szerepelhet annak ellenére, hogy csak egy helyre nyer majd felvételt.
Tájékoztatásul közöljük, egyetlen iskola sem kap arról hivatalos értesítést, hogy a tanulók hányadik helyen jelölik meg intézményüket. Nem tudjuk mi sem, hogy milyen más középiskolákat, milyen sorrendben jelöltek meg a diákok.
A PILLANATNYI EREDMÉNYEK SENKINÉL NEM INDOKOLJÁK A MEGJELÖLT SORREND VÁLTOZTATÁSÁT!!!

A sport tanulmányi területen nem felelt meg az, akinek a kondicionális képességek mérésénel kettő feladata "0"-ás lett, vagy 29 pont alatti (azaz 28 pont és kevesebb) az elért összes pontszáma.

Aki a felvételi jelentkezési lapján jelszót adott meg, annak azt, a többieknek az oktatási azonosítójukat kell begépelni ahhoz, hogy megtudják felvételi eredményüket.

Dr. Harnos István
igazgató

Azonosító:

Név:
Nyelvi előkészítő:
Angol:
Spanyol:
Matematika:
Sport:
Informatika:
Általános tagozat: